Nuffnang

Friday, May 1, 2009

Hari terapi minda...

Hehehe selamat hari pekerja semua...org lain hari ni mesti bgn lewat rehat puas2...tp aku lak pg2 buta dan bangun...sbnarnya nak bgn lewat skt tp pn.seli boring duk kpg pg2 dah kacau aku tido heheheee...aku bersemangat bg awal bkn apa ada plan baik punya...iaitu terjah whouse sale nike...tu pun plan smlm dgn kak sab nak tgk apa yg menarik....lps siap apa yg patut kat umah dlm kul 9 cam tu trs kuar...tp yg bestnya kali ni aku takde body guard hehe....danish skrg dh taknak ikt aku jln2 boring katanya...wah3x bgs la cm tu lg aman ibu nak menyoping....

sekali g sana tak menarik langsung...whouse apa klu rege lbh kurang kedai...kasut pun ratus2 gak...bazir masa aku je bgn awal2...sudahnya blk hanya dgn beli stokin hehe...ye la aku tgk org lain pun cm tu beli stokin je sbb tu yg paling murah....last2 tukar plan lak kitaorg trs g seremban 2...tp yang hazabnya jem punya la trk kat plus tol ke selatan...akhirnya aku dgn kak sab menyerah kalah amik ptsn patah blk...tp disebab kitorg pusing kt bukit mahkota aku bw kak sab mkn dulu kt nasi kandar haji tapah tmp peberat aku.....

tp disebab kak sab nak kena g jusco gak kitaorg g jusco equine je....kt c2 la aku telah menerapikan minda whahahaa...gila habis duit aku soping...yang paling best aku dpt apa yang aku plan nak beli selama ni...tgk la bwah ni...


Sunglasses baru...salah satu barang yg habiskan duit aku...takpe sekali sekala nak merasakan...tu la gunakan keje dpt gaji reward diri sendiri hehehe....

6 comments:

rinaz said...

hahaha
hampagas nike whouse+hjt plan nk ke Seremban 2..kiciwa!
sememangnya entry ni dh blh dijangka ;)
kerana akhirnya ida mngalah & tbeli jgk bnda yg dh lamaaaaaa dihajati ni...
hehehe,nsb bajet bln ni dh lari jauh,kalo x..skali la plk t'beli mcm ida!

Alyda Ali said...

wahhahhaa ok la tu leh tgu budget bln dpn lak kan kan...cun ah sunglasses tu tau bila pakai whahaha....

Awa Khuzailah said...

korang jln xajak kite pon..uwaaa

Alyda Ali said...

huhuhu igtkan mak buyung dh tak minat nak cuci mata hehehe...

LMj said...

helo helo.. apsal sampai jusco equine tak calling calling ni beb... anak i dah besar tau.. dah leh bawak shopping sama dah...

Alyda Ali said...

alooo ciannya...kami ari tu tak bawa anak hehehehheee....so jln org2 bujang....igtkan calling kot2 takde di KL...kami je yg cuti2 duk KL gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...