Nuffnang

Monday, April 20, 2009

Sedondon..

Yeaaa aku dah dpt jam yang sedondon dgn huby....sebenarnya aku dh lama plan nak beli jam tp jenama elle....tp bila pikir 10 kali cam rasa bazir lak bila tgk rege dia 2-300 ratus....So aku rasa takpe la klu tak dpat maybe next time....dari dulu kitaorg cari jam yg sedondon tuk aku dgn huby...tp selalu yg jmp tak berkenan...biasanya yg byk sedondon pun jenama Polo...nak jd cerita smlm aku g M/valley dgn danish sekali kt jusco dia ada bt happy hour tuk jam Polo...bila tgk2 ada lak yg aku berkenan tu tuk laki dgn perempuan...so trs cal huby tanya nak ke tak...huby aku on je lgpun aku yg nak byrkan hehehehehe....so trs rembat 2 buah sedondon....so budget tuk jam elle tu aku beli jam polo..ok la tu klu elle 1 je tp tuk polo ni leh dpt 2 lagi dgn budget yg sama hehehe....

Taraaa ni la jam yg sedondon tu...lps ni leh pakai sama dgn huby...I likeeee....

2 comments:

Awa Khuzailah said...

kami pon plan begitu..tapi still mencari.huhuhuh..jgn terkejut suatu hari nnt n3 saya sama ngan akak.hehhehe

Alyda Ali said...

hehehe tu la dari dulu dh plan...nak beli yg mahal2 tak mampu...tp jarang brand lain yg ada tuk laki & perempuan..kalau ada pun kena beli bentuk & saiz yang sama...awk ni mesti paln nak guees kan hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...