Nuffnang

Wednesday, March 25, 2009

Pan Cake & Tako

Lps habis merayap dlm jusco danish bising ckp lapo...so mula2 nak g mcd je sbb danish nak mkn burger...sekali masa lalu kat food court aku teringat seli ckp tako jual kt area c2...so aku melilau la cari akhirnya jmp....jgn marah ek skrg bekas dia dh ctk tak cm dulu....tgk org beli pan cake cm menarik je so beli la satu yang kaya punya bg danish....mmg sampai habis dia mkn sedap gak...aku geram btl dgn mat bangla yang bt tu aku sah2 ckp taknak octopus sbb aku mmg geli tgk lagi2 nak mkn...sekali yg aku taknak tu la dia bt lbh, 2 ketul octopus 1 ayam 1 udang...hangin je aku last2 aku paksa danish mkn yg octopus tu....



yumm yumm aku lak yg dah suka tako ni lps pn.seli perkenalkan hehehe...



Sambil jln pun danish ni leh mkn....

2 comments:

Saliza said...

sempat lg ko tangkap gambo stall tako tuh haha.
octopus la sedap tuh la originality die. tp cheese ngan chicken ham pon sedap.

Alyda Ali said...

gila la masa mkn pun dah terbayang tangan2 sotong gurita melambai2 heheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...