Nuffnang

Wednesday, November 26, 2008

Tragedi November..

Huhu penat betul la hari ni...lepas mkn SR kami g lak beli kek sbb ada org kirim...sekali tu nak blk start engine tak leh hidup lak...tp bkn kete aku la, ada sorang makcik tu heheheheee...nak dijadikan cite la kan, kami terpaksa la melepak kat kaki lima kedai sementara tunggu org dtg baik kete tu...punya la tension nak tnggu siap..kami apa lg leh lak tangkap2 gambar test HP baru kak sab...whahaha orang tgk pun pelik...bdk ni kat cni pun nak tangkap gambar ke hehehee...

Kete yang meragam tu...


Ni la muka2 model kaki lima hehehehee...

5 comments:

asnaida said...

Haihhh, kakak-kakak ku ini, mmg xde keje sungguh, sib baik gambor nye cantikkssss, hahahaa, :P

rinaz said...

akak kata je nk tido
tp idokla smp tido pn
heheheh,cm sengkak perut tu mmg komprem la!wawa pn ngadu yg sama..
pdn muka kami,sape soh mkn aym + milk shake,oreo lgk!

p/s to asnaida:
dh nmnya model kaki lima,kn la cantikkksssss....huahuahua

Alyda Ali said...

kak sab kenal ke asnaida ni sapa?

rinaz said...

awk kenai x..?
akak rs akak kenal kot sbb ari2 xkenal akak tny la org..pstu,dh kenal rsnya cm xsure btu ke x jela,heheh

Alyda Ali said...

hehehe..kenal la tu haidah la whahahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...