Nuffnang

Tuesday, November 4, 2008

Rumah Sewa vs Rumah Sendiri


Hari ni aku boring betul la duk bawah ni..sambil2 aku tgk balik pic2 lama aku nampak la pic ni...cam leh bandingkan lak hehehee...Picture kiri tu umah sewa aku sebelum pindah umah sendiri..yang kanan tu dah tentu la umah aku duduk sekarang beli dgn duit titik peluh sendiri opsss sasul lagi duit huby whahahahaa...Aku ni mmg suka gila deco umah ni tiap2 hari ada je benda aku nak ubah atau betulkan..tapi selamat umah sekangkang kera so takde la lelah sgt..tapi umah baru aku ni belum perfect lagi cam masih kosong je aku tgk...memang banyak benda aku pikirkan sesuai nak beli tapi takpe pelan2 kayah la ek nak tambah2 barang lain..

4 comments:

Awa Khuzailah said...

erm..mmg cantik lg rumah sendiri.heheh..tapi kan kak langsir rumah baru akak tu mcm xkene la ngan wall kaler hijau tu..bleh tuka kaler yg matching.. ini suggestion jek. jgn marah ekk..

alida said...

Mmg taknak kaler sama dgn hijau...nak la colourful skt...tu sbb nak matchkan dgn sofa la...

LMj said...

ida.. nak keje part time? amik part time susun atur rumah kak lily plak

alida said...

Boleh tp gaji 2 bln gaji ida kat enc boleh heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...