Nuffnang

Friday, November 28, 2008

Maggie Goreng Berkuah

Entry ni khas buat seli yang tgh mengidam....


Untuk kak sab, ni la yang maggie yang kami cite hari tu....takde kesempatan lg nak buatkan utk seli nanti la ye ada masa kami buatkan...ada dlm 3-4 bulan lagi kan nak bersalin sempat tu...kalau tak nanti buat utk baby je la ye..ni pun buat smlm sbb lapo smlm ujan lebat , so aku msk je la maggie ni dgn apa yang ada...maklum la brg dapur blm beli lg so belasah je apa yang ada dlm peti ais hehehe........menu ni aku dpt sbb huby yg bgth dpn ofis dia ada gerai yang dia selalu mkn maggie berkuah ni...aku ckp senang je nanti aku test buatkan...sekali leh lak aku tiru rasa cam tu...sejak ari tu klu mls mkn nasi huby aku akan request maggie goring berdarah ni(nama tu huby aku yg bagi) heheheheheee.....masak dia lbh kurang mee goring tp berkuah dan pekat....

2 comments:

rinaz said...

mcm menarik je...sbb dia berkuah ni ke xle bwk g off..?nmpk gayanya tgk gmbo jela,huhuh..
emm,btw,sbnrnya nm dia yg mn 1,maggie berkuah or maggie berdarah?;)

Alyda Ali said...

huhu boleh la bawa klu nak..tp kena asing kuah la...dua2 leh sbb mmg tak tahu nak bg nama apa...akak ada cadangan? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...