Nuffnang

Monday, October 20, 2008

Mari kita meneka....Siapa yang kena hehhehe...

Hari ni aku borink skt tambah aku posa hehehee..duk bawah ni semedang je la aku boring...ada keje pun rasa malas nak buat hehehe...

Jom kita main teka-teka nak ? aku nampak benda ni bila aku nak g keje satu pagi tu...tiba2 aku tgk atas sarang bunga ( sapa yang tahu tu tahu la knapa bunga aku dalam sarang hehehe..) aku ada benda ni...nampak comel je...dan aku nak sapa2 yang terror tu teka apakah benda ni..



3 comments:

LMj said...

punat berkaki lapan... berbadan bintik-bintik....

tak de keje sgt ek... en aminnnnnnn ida ni boring. Bagi dia keje.

Saliza said...

tuh ladybird la itupon tatau ke haha nnt aku dtg sabtu nih siap ko

alida said...

whahhaa senang btl la jwpan kak lily..tp jawapannya salahh...

seli tu mmg dh btl lady bird tp benda tu apa soalannya...tp dah mati dah lady bird tu klu nak tgk sabtu ni pun sbb danish dh hancurkan hehehehee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...