Nuffnang

Monday, October 13, 2008

Jamuan Hari Raya eNC 2008

Aku ni dah tunggang langgang dah update blog ni..sepatutnya jamuan hari raya ofis ni masukkan dulu hehehee sebab jamuan ni 10/10/08..tapi dah last baru aku teringat pasal jamuan ni...excited sgt masukkan yang lain dulu..Jamuan ni pun plan last minit masa admin adakan meeting tiba2 GM plan nak buat jumaat minggu tu gak maknanya kami ada masa 2 hari je utk prepare semua tu..mmg cam kenduri la kami buat kat ofis ni takde mood dah nak bt keje lain...hari jumat tu lagi la dari pagi sampai ptg hiaskan ofis nak nampak cam mood hari raya....aku diberi tugas bookingkan mean food iaitu Beriani...selamat mmg JM beriani ada baru buka kat area umah aku so senang la aku nak booking....ni je la yang aku blh cite sbb tak byk mana pun benda nak citekan pasal jamuan ni tp ada gak benda yang menark perhatian aku masa friday session tu terutama benefit streamyx whahahaha..paling2 byk pun sesi bergambar sbb benda tu wajib hehehehee...



Antara gadis2 dan mak dara Encoral..


Sempat lagi pose masa tgh nak menghias surau

Pose maut antara aku dgn kak sab kat GF baru whahaha...(semua ni idea kak sab)

2 comments:

Saliza said...

niha ku malas komen kat blogspot nih. kene mskkan verify word segala.

ooo bergambo senyum elok jek. kalo td aku tgk muke ms jaga kat bwh cam hampeh jek haha

alida said...

hampeh la senyum tangkap gambar lain..senyum duk bawah lain..takkan la orang takde pun nak senyum nanti orang igt gila lak senyum sorang...hari tu dah kena dengan fendy whahhahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...