Nuffnang

Monday, October 6, 2008

Berakhirnya Ramadan Kini Tibanya Syawal....

Hari ni hari pertama kerja lepas cuti beraya...agak boring jugak la sebab ramai member2 ofis aku yang masih cuti beraya..sebab tu aku ada masa update blog...tapi raya tahun ni mmg takde makna langsung bg aku sebabnya raya pertama aku dah kena demam dgn CB aduhh penat tau ulang alik ke toilet dah la penin2...aku duk dlm bilik je tido mmg tak ingat dunia....sedara mara datang beraya pun aku tak sedar apa....bila terjaga je aku kuar kejap lepas tu msk bilik balik tu je keje aku ptg raya pertama dgn raya kedua....sampaikan danish pun sedih tgk aku melepek cam tu....dia pun asyik masuk bilik tgk aku pastu rasa tengkuk aku tgk panas lagi ke tak...Raya kedua lagi teruk lak aku rasa sampai muntah2 zul bawa aku g klinik, gila mahal gak klinik kt taiping tu ubat entah brapa ketul je sampai RM40 lbh....Ipar2 aku ingat aku pegnen lak biar btl hehehehee...tu yang tak byk pic yang di tangkap sbb takde mood nak posing whahahhahaa....Tapi ok gak leh la aku duk rehat je dalam bilik dari buat kerja2 hehhehee jahat kan ambik kesempatan...takpe sekali sekala kena kan diorg....

2 comments:

LanaBusyBee said...

selamat hari raya akak....
akak sy nk bgtau ni...akak kena tag hehehe http://lanabusybee.blogspot.com/2008/09/tag-dari-heary.html

alida said...

Alamak cam mana lak nak buat tag ni...tgk blog kak lily pun dah buat..nanti akak test ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...