Nuffnang

Tuesday, September 23, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Lagi 7 hari kita akan sambut Hari Raya...dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua kawan2 yang selalu view blog aku ni...berhati-hati la ek pada sesiapa yang akan balik kampung nanti Pandu Cermat Jiwa Selamat ( cam iklan lak hehehehee) dan jangan lupa datang umah aku lepas balik ke KL nanti dan sesiapa yang duduk area2 perak tu leh la datang umah aku kat taiping terutama Seli hehehehee ...Nak bagi kad-kad raya takde so hanya dengan ucapan je......SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...


Pic sekali bertiga takde sebab kelam kabut sesi bergambar agak terbatas hehehee....

2 comments:

Awa Khuzailah said...

Selamat Hari Raya akak..mintak ampun mintak maaf jika ada terkasar bahasa.gurau2 kite kot terasa, harap dimaafkan yee...

alida said...

sama2 la kita ek..akak pun nak minta maaf kalu ada salah silap ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...