Nuffnang

Monday, December 10, 2012

Malaysia vs Thailand..


Smlm semi final AFF Suzuki Cup 2012...aku mcm biasa la dpt tiket free....buat apa belikan kalau boleh dpt free...bazir duit je...tu pun last minit baru cfrm dpt tiket...kalau tak dpt maybe juga huby sanggup beli.....

Kami keluar umah hujan lebat sesangat...risau juga perlawanan ditangguhkan...tp nasib baik bila dah start dlm pukul 8 hujan reda....kami masa nak masuk stadium pun redah je hujan mls nak bawa payung...cfrm la payung tak boleh bawa masuk...ala hujan sikit2 je takyah manja sgt la...

Mujur juga sblm pegi stadium huby amik pass parking kt ofis..so tak ada la jalan jauh sbb parking utk wartawan mmg disediakan..kalau tak mau pancit kami nak berjalan..masa otw kt Indah Parade pun tgk org parking sampai ke luar...mmg tak sanggup yg seret bdn yg berat ni hehehe..

Sejak dah install collage pic kt hp aku main collage je...senang takyah nak edit byk2 pic...so ini la hasilnya pic kami pegi tgk bola smlm....

Masa Malaysia jaringkan gol tu dah srnk sgt dah...sekali Thailand pun jaringkan gol gak....trs senyap...so masa perlawanan ke-2 di Thailand nanti hrp2 Malaysia menang so boleh pegi Final.....

 

1 comment:

Wak Gelas™ said...

pon dh senyap kalah jugakk.. uuhHuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...