Nuffnang

Saturday, August 25, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012..


Selamat hari raya maaf zahir dan batin....lama x update blog ni...mood tak mari lagi...hari ni baru rajin nak update citer raya.....

kami balik kpg pun mlm raya...sabtu huby masih keje lagi....aku pun start cuti lps raya...ikutkan mls nk amik xtra cuti...sbb rabu dh blk kl huby keje..tp bila rasa mood mls lagi byk dr rajin apply je la trs so leh cuti seminggu direct...duduk umh je rehat.....

Tema kami tahun sepatutnya kaler kuning....tp last minit huby ubah plan nak kaler lain.....kaler yg dia nampak menarik di mata...hangin je....last jadi kaler caca marba....lantak belasah je la....nampak lebih byk ke biru-biruankan....mcm thn lps gak....dua tahun berturut2 tak jadi tema kuning bertukar jadi biru...

Nanti sambung lagi ye....penat taip guna touch screen ni....asyik typo error je....


4 comments:

Saliza Shahril said...

ok next gambo baju raya lain pls. byk lagi tuh x pakai hehe

Mr. Z and Mrs. Z said...

mmg wana warni =)

eynda said...

Selamat hari raya... cantik gabungan kaler baju tu ...:-)

Mummy Akmar said...

Salam Kenal..

Masih tak terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya..

Saya sahaja cuba search pasal Tune Hotel Danga Bay dapat datang ke sini..Thanks for the info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...