Nuffnang

Wednesday, August 15, 2012

Dress @ ThePoplook..

Sekarang ni org asyik promot website ThePoplook & Zalora je kan...sampaikan Zalora dh ada iklan dlm TV lagi...kelas gitu....selalu aku masuk ushar2 je....kat Zalora kasut cun2 tp aku tak berani nak ambik risiko beli...maklum la kaki x sama saiz dgn kaki org lain...kang beli tak muat haru lak....

Tadi saja gedik masuk website Thepoplook...sekali tgk dress dia sgt2 buat aku teruja....tp bila pikir blk badan mcm aku sesuai ke nak pakai dress2 ni....takut pakai lagi gemuk & nampak pendek lak....tp mata dah berkenan sgt2 ni.....yang mana berkenan dh sold out lak...takpe tunggu next time lak....



Cun gila kan...takpe nanti beli 1 cuba sesuai tak....tak sesuai kita simpan buat hiasan ;)...lagipun harga takde la mahal sgt....so kalau mata dah bling2 berkenan kena gak cuba beli kalau tak nanti jiwa kacau hehehe....tunggu ada lagi nanti aku nak gak la sambar selai....buat syarat nak test ok ke tak...


3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kak.. kite kenan dress yg polkadot tu tp br aje nk order sume dh soldout ritu..
huhuuh, pasni kena cpt2 la bukak kl launching tu, ramai bebeno yg suke rupenyer.. =)

Lia said...

dress kat thepoplook tu mmg lawa.. lia pun dah terbeli bebrp helai dah.. heheee :)

Mr. Z and Mrs. Z said...

sila beli.mmg tk nyesal =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...