Nuffnang

Monday, July 9, 2012

Johor Premium Outlet..

Salam isnin kawan2...monday blues....weekend lps byk aktiviti...so tak smpt nak tamatkan citer jln2 minggu lepas2 dulu hehehe..lama dah ni....sbb mls nak update byk n3 tergantung....

Ni citer terakhir pengembaraan JB-USS-JB...hari terakhir dia JB ialah isnin....ibu ayah cuti danish ponteng....suka hati je kan pontengkan anak....sekali sekala takpe hehehe...

Kami check out pukul 11...jenuh cari kedai nak bfast...leceh la kalau pegi tempat tak biasa ni...nak cari kedai makan pun payah yang amat...blur semedang kami laki bini...jumpa KFC singgah je la dari tak dapat mkn...itu pun minta itu tak ada minta ini tak ada...menyampah...


OTW balik tu masuk Kulaijaya...sbb nak singgah JPO...org citer bagai nak rak best....tp siapa yg citer best tu sbb poket diorg penuh.....

Kalau kedai2 yg branded gila2 punya mmg tk berani nak masuk...jeling2 je...cuma Coach aku masuk gak la nk tgk hbag....kot2 la mampu...mampu la sgtttttt kan.....

Sekali tgk rege lepas less pun mcm gitu....oooooohhhhhh sedih....sedih x dpt beli...beli online lagi murah kot....so tutup mata kuar balik....sales girl tgk pun tau muka tak mampu....tp ai pakai hbag Coach ok hehehe....

Punya lama kt kedai Nike...gaya mcm nak beli....danish tergedik2 nak beli kasut lagi...elooo kasut kuning menyala pun pakai sekali...ada hati nak beli lagi...biar ayah je beli sorang...last2 dgn ayah2 sekali tak beli ;(..
 
Danish ni baru bfast lapar lagi...hangin btl la...perut besar sgt ke....pusing2 yg nampak Starbucks je...foodcourt ada kt bawah tp mls lak nak trn lagi...so layan la budak byk songeh sorang ni mkn dulu....

Jln2 masuk la juga kedai2 lain...mcm Padini, Adidas, Vincci, Guess...tp semua bj2 tak menarik bg aku...better hbag kt Guess Alamanda lagi cun...aku dah aim lama dah bag kat situ kekeke...

Masa nak ke kereta jumpa la laki bini ni....dari Tune hotel aku dah usha hbag minah ni...cun la sama design dgn wristlet aku...nak cari la kot2 mampu milik ;)....sanggup tu suh laki jadi paparazi snapkan hbag tu.....laki pun ikut kan je la hehehe....pada tuan hbag sory ye ambil pic ni...

Kami blk pun dgn tgn kosong je...pegi hanya utk minum kt Starbuck je namanya....mcm tak ada starbucks kt KL kan hehehe...tgk org pun takde la ghairah sgt menyoping...bg aku still mahal la brg2 kt situ... maybe juga namanya Premium Outlet....so pegi utk cuci mata je ok bg golongan mcm aku yg biasa2 ni...




1 comment:

Yuyun said...

hai assalamualaikum.. saya org baru dlm dunia bloging..
saya dah follow akak, plzz follow me back.. tq.. muah

http://rayyanrizqie.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...