Nuffnang

Wednesday, June 20, 2012

Hasil Kedua Memuaskan Hati....


Kali ni hasil kerjatanggan yang kedua yang aku buat mmg memuaskan hati..berbanding yang pertama dulu....hasil apa tu?....

Ini dia...hasil photobook aku yang kedua...kelahiran photobook kedua aku yehaaaa....sungguh puas hati...cover pun x silap mcm dulu...kali ni amik imagewrap....tp x masukkan full picture la....maybe tu buat next time lak....

Design pun makin cun....tp bukan la aku yg design..aku amik template readymade je kekeke...tq Ruby bgth dan ajar akak buat...baru la sedap mata memandang....

Terus semangat berkobar2 nak buat lagi dan lagi....tunggu ada promosi baru kt MilkAdeal atau Groupon..tak sabar ni nak buat lagi...murah je buat sendiri ni banding htr kedai sampai ratus2....kalau tunjuk kt org hasil photobook aku ni cfrm org tak caya aku yg buat hehehe....





2 comments:

Cik Kamoo said...

CANTIK LAH .... menarik mata nie nak tengok :)

LanaBusyBee said...

uik lah, lama tak jenguk blog akak ni hahaha....no prob la kak, benda yg best, mesti di kongsikan, bukan di paksa2 kekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...