Nuffnang

Friday, March 9, 2012

Van Kaler Pinky...

Salam hari jumaat teman2 yang kunjung blogku ini....pagi2 jumaat aku dah stresssss sbb jem di serata tempat....dari umah ke ofis pun amik masa lebih 1 jam...leleh makcik nak bawa kete manual ni...sampai gigil2 kepala lutut bila dah sampai ofis....ni rasa nak tukar kene auto ni kekeke...alasan yg begitu kukuh....

Ok la dah sampai pun ofis so kena hilangkan stress pasal jem...jom kita cite pasal benda yg best2 pulak....sapa tgk jjcm 2/3 minggu lepas pasal van pinky yg jual cupcake secara bergerak....nama van tu Cookies Wagon...

Kebetulan minggu lps balik tgk wayang kat Alamanda terus pegi Jusco Equine layan kerenah danish...sekali dari jauh nampak ada van pinky...terus cite kt huby pasal van tu....igt dia xcited ke nak dgr aku citer...kirim salam....yg xcited hanya si budak debab tu je...xcited pun sbb dia dgr cupcake hehehe...terus kuar hp jadi mamarazi....mcm biasa la....


Bukti yang aku btl2 nampak van tu...siap follow belakang dia lagi kekeke...tp takde la follow sampai mana dia pegi....sapa tau dia selalu berhenti kat mana....teringin juga nak cuba...ada masuk kajang atau bangi tak hehehe ;) ....

Cupcake yang nampak menarikkan....semua jenis ada rasanya...termasuk yg tgk femes amos skrg red velvet....

Selain cupcake ada juga ice blended...biasa van mcm tu ice blended dah biasa kita jumpakan...ini sbb jual cupcake tu yg agak menarik.....ice blended pula kegemaran danish...tu sbb dia xcited  bila dgr aku citer....


Ini la rupa bila dia buka van tu utk menjual...kaler pink kt van tu yg menarik utk org tgk...tambah org perempuan...cer kalau kaler kuning ke ungu kurang sikit kot....

Sapa nak tau lebih lanjut boleh terjah Blog Cookies Wagon...mcm promote lak aku rasa...saja suka2 share......

Selamat bercuti weekend & cuti sekolah....







3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

yummesssh, bestnyer!
so far lom pernah rasa lg..
huhu, meh la van tu kat ganu plak.. ;-p

dela said...

menariknya!..

syafiqakarim said...

mcm sedapppp.
apasal tak penah nampak?wane pink woii,.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...