Nuffnang

Friday, February 10, 2012

Berbawal Kembali...

Salam pagi jumaat...

Esok cuti..ramai org suka ari jumaatkan..tp esok aku ada event kt ofis...so kena la datang pagi mcm biasa...bosannya...nak ponteng boleh tak?....

Hari ni mcm berwajah baru pulak bila mengenakan tudung bawal..bertahun ok tudung2 bawal ni tersimpan rapi dlm almari...semlm selongkar balik..lagipun dah rasa boring pakai tudung xpress...nak tukar penampilan balik pakai la bawal...


Nampak muda tak pakai tudung bawal  kekeke perasan....sblm ni nampak berumur je pakai tudung xpress tu...ye ke?...bila pakai tudung bawal mcm zaman dulu masa muda remaja...

Dah la jangan merepek..buat keje jangan main2 hehehe..ok jom kita sambung buat keje..saja gedik nak update blog pagi2 ni...

4 comments:

Sue* mamaID said...

betul...nampak muda...mmg pun kalau pakai tudung ekpress nmpak muke kita mcm berumur...kenape ye...sy pun duk bercadang2 nk pakai bawal balik...dh bosan tudung ekpress nie

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Saya pun lately kembali kpd bawal sekali sekala. Betul la.. you nampak muda dgn bawal tu.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg trend bawal kluo balok skrg,
ala² dian pelangi tu..
tp saya x gheti lg nk wat..
jom kite exploreee... hihiihi

LanaBusyBee said...

nmpk ayu la kak...sy suka je bawal, tambah2 yg dua tona...sepupu sy ada jual bawal 2 tona, nnt sy tag akak ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...