Nuffnang

Saturday, January 14, 2012

Flora by Gucci...

Salam hari sabtu kawan2,

Banyak sebenarnya citer dah basi..tp ttp nak update gak...ari tu mood kelaut...skrg mood tgh bangun balik...tu yang terlebih rajin tu....


Citer pasal perfume ni patutnya dh lama publish...tp malas melampau2.....beli ni pun masa Krismas lps kekeke...hampir sbln dah kan...kebetulan je pun...teman huby g beli baju kt Sogo tgk diorg tgh promosi perfume...gedik2 nak tgk...

Lama dah berkenan dgn bau Flora by Gucci ni...tambah ofismate ada pakai...tp selalunya kalau nak beli mesti tak jadi ambil perfume lain....org lain dah guna bertahun2 kan...wpun ada new version aku still suka bau yang lama ni...

Akhirnya nak masuk 2012 baru merasa pakai...plan asal nak beli kt Langkawi bln dpn..tp dh beli dulu ni nanti takyah beli dh...huby geleng kepala je aku bg alasan mcm tu kekeke...

5 comments:

aqishah said...

apsal x tunggu beli kat langkawi jek.. hihihihi

Lady Diana said...

sy suka sgt2 bau Gucci Flora ni, wangi. my sister pkai since mula2 kuar dlu smpai la skrg. mmg permintaan tinggi rsnya sbb smpai skrg price dia still mahal kan?

Alida Ali said...

Aqishah : Dah pernah tgk kt langkawi lbh kurang je harga..promosi time krismas ni leh dpt free gift...

Lady Diana : TU pasal wpun dh lama harga still mahal lagi...

CikLilyPutih said...

ramai org ckp flora ni baunya best sangat. blom ada masa nak pi kedai parfum lagi lah... sedap baunya ek?

Alida Ali said...

Sedap sgt bau dia..tu bg saya la...tu yg tergila2 dari dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...