Nuffnang

Friday, August 19, 2011

Az-Zahrah Lagi..

Hampir 2 bln x jejakkan kaki kt Az-Zahrah lps danish kuar hosp bln 6 ari tu....

Ari ni kena g lagi sbb tumit kaki aku still x elok lg...ari tu g klinik biasa mkn ubat hilang...bila ubat dh abis makin menjadi2 lak sakit....ari ni bengkak la bahagian dua2 tumit...jln pun jengkek2 sbb kalau tumit sentuh lantai allah je tau sakitnya....

Tgk la apa doc ckp psl tumit aku ni...nak kata badan berat..berat aku dh kurang byk...biasaanya dh ok x sakit kaki kalau berat mcm skrg...



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Lia said...

akak take care ye.. :)

zatil said...

siannya Alida..saya pernah kena dulu time ngadungkan Zarif..mmg x selesa..tp tu sbb salah makan..x leh makan kobis/timun..

tak rasa sebab berat badan, x besar mana. Salah makan or kurang calcium kut? try la consult doc..take care.

Alida Ali said...

Lia : tq ;)

Zatil : Maybe gak la...maybe ada makanan yg saya alah effect sakit tumit ni...tp tak tau apa...lagi 1 maybe badan sy kuat angin bln posa ni...

Yan said...

tak tau kenapa ke sakit nya tu..moga sihat cepat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...