Nuffnang

Saturday, July 2, 2011

Taiwan Punya Pasal...

Selamat pagi sabtu..

Ngantuk lg ni smlm tido lmb..tp terpaksa g berkejar ke LCCT utk htr huby...semua emergency ni last minit dpt tau huby kena ke taiwan cover bola Malaysia vs Taiwan...

Bosannnn la ari minggu kami bila huby takde....plan nak tgk tranformers pun tergendala...ok la mau blk umah sambung tido....


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

ieda said...

aduhh letih kalau bekejar ke sana ke mari kan dik .. x perlahhh di teruna tuu ada .. bawak dia je :)) lagi best kuut :)

psst, hubby alida ke taiwan ya dik .. kirim FM aci ! lalalla :)) ngeee kalau dah edicted ngan FM nie adehhhh :))

gee ryder said...

gi la window shopping ngan danish hehe

Alida Ali said...

Kak Ieda : Biasa mmg huby akan beli FM sbb dia tau bini dia suka kumpul....ada lebih insyallah saya bg akak ye...

Gee : dah window shopping smlm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...