Nuffnang

Sunday, July 10, 2011

Pesta Flora Putrajaya 2011...

Salam hari minggu kawan2.....hari ahad mcm ni mesti ramai yang bangun lambatkan....sama la aku pun kekeke...biasa la time ni la nak rehatkan....esok dah nak keje balik...

Semalam org semua sebuk dgn BERSIH kami g tgk bunga....lagi bagus tgk bunga dari duk umah tgk tv semua cite yg sama....sakit jiwa je....tgk bunga boleh tenangkan hati yg sakit hehehe....

Aku kan gila bunga...so tiap kali ada pesta flora cfrm aku pegi....cantik2 bunga yg diorg deco....tak sabar lak nak g cameron nak borong bunga byk2....kat pesta ni bunga mahal so takleh nak beli byk2 pokai la....

Sampai2 kat luar je dah byk bunga....danish mood dia ok masa ni so srnk la melayan dia...semua tmpt dia suh snap pic...tambah2 yg ada lady bird ni....



Deco kali ni lebih kepada utk wedding...kali ni takde la besar sgt mcm dulu.....tapi still cantik & wangi bau fresh flower...

Masuk dlm ni kejap je la sbb kecik je kawasan dia....lepas abis round trs keluar...selamat cuaca tak panas sgt semalam...tp still aku tak jln keliling kawasan ni sbb malas hehehe....

Keluar trs pergi tgk bunga2 yg diorg jual...sempat la rembat bunga 2-3 pasu...nanti aku cite bunga apa yg aku beli...tp sebelum tu aku nampak FM yg comel gila...murah lak tu....kecik je FM ni.... budak tu bg 10 RM7.....danish suka la sebab kebanyakan jenis haiwan..so jom pilih apa yg lawa....

Abis membeli trs blk...pening la kepala panas2 ni...rasa nak terjun kolam je...wpun cuaca tak panas tp berbahang gak.....

2 comments:

Just Call Me Bitt said...

wahhh best banyak bunga...tapi tu la tak sempat nak pergi...sebab hujan jek masing2 tak mau bangun...

en_me said...

bestnyerrr.. ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...