Nuffnang

Sunday, April 10, 2011

Bosannya Kena Blk KL...

Masa utk pulang ke kota yg jem jem jem...bosannya...kalau dpt duduk trs kt kpg kan best...

Penuhkan depan kete ni..tgh tu mmg tmpt duduk danish dari dulu..x guna beli kete ada seat belakang pun bkn ada org nak duduk...nak tukar mpv lagi la x sesuai langsung...lain kali ayah beli kete yg 2 seat dah cukup kalau begini gayanya...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

ieda said...

ekekekke danish sunyi tuu dik , duk belakang sowang2 :))

zahrien mcm danish jugak alida .. duk belakang x nak , sebuk nak duk depan ngan akak .. kdg2 tu akak marah2 dia buat x tahu jeee eiii geram :))

akak ari nie rasa monday blues dahh huhuhu

Alida Ali said...

Tu la dia boring..nak bg kawan pun xde rezeki lg...tu pun kalau blh nak duduk atas riba...tak larat la nak menampung dia yg berat tu...

biasa la kak isnin mmg selalunya monday blues...

mama tims said...

lor...bahaya tu dok dpn camtu,jgn brek emergency dah..hehe..

Alida Ali said...

mmg bahaya tp dah degil sgt....tp ayah dia dah praktis kalau brek emergency dia automatik pegang anak dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...