Nuffnang

Friday, April 1, 2011

Bila Jiwa Kacau..

Bila bosan atau tertekan apa korang buat ye...mcm aku yg perempuan ni kekeke cfrm la perempuankan....cfrm nak beli sesuatu konon2 nak hilangkan stresssssss......stressss la sgt....

Wpun duk ofis tapi smpt gak membazirkan duit.....mggu ni mmg minggu tekanan bagi aku...ntah apa yg tertekan pun aku tak tahu...tiba2 je mood mendung berarak...

So yg terjadi adalah....TERbeli ini barang....TER je sebab emosi tak stabil..maybe juga hormon aku pun tak stabil masa ni hehehe....

Teruknya la emosi tergangu aku ni...sekali alang2 Diana buat sale 3 helai RM100 so apa lagi beli je la terus 3...Diana pinjam pic ye...bosan lak org asyik tgk muka akak je nanti kt blog ni hehehe......

Sapa2 nak tgk tudung yg cun2 leh terjah blog Indiana...kebykkannya brand Fazli Ferina...

6 comments:

Shahayu said...

chantik.... jom membeli belah.... sampai terbelah poket... heheheh

Alida Ali said...

Jom akak g sogo ari...maklum dh dpt gaji sampai terbelah poket tu kekeke...

ieda said...

wah2 cumei2 .. :)

Alida Ali said...

Senang beli onlie takyah penat2 g kedai...

gee ryder said...

itulah dia pompuan, jiwa kacau jer shopping hahahah

Alida Ali said...

Kan gee...tu je utk tenangkan perempuan..nak pujuk awek/bini pun senang...bawa je g soping cfrm senyum blk hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...