Nuffnang

Sunday, March 20, 2011

Singapore - Universal Studio Part 1...

Jumaat lps cfrm admin kosong yg tinggal HR je...takpe sekali sekala kosong...tgk apa diorg report kot2 bos tanya ke...risau la juga kot2 bos pelik knapa sekali semua cuti serentak...tp bos kecik dah tahu kira ok la....

Pestime kuar bercuti kena siap seawal kul 3am...mmg keje gila...tiba2 baru terpikir knapa la aku g booking pukul 6 tu...bknnya g singapore tak byk masa lain......dah la takleh tido...suh danish tido kul 9pm aku juga yg terkebil2 mata takleh lelap langsung...last2 kul 2.30am siap kejutkan danish sbb nak kuar awal skt g mkn dulu....elok huby blk keje trs kuar umah....

Sampai LCCT kul 5am....aku org yg first sampai...tak kisah lambat sbb dah buat web checkin....

Dari LCCT ke Changi airport tak jauh mana pun...tak smpt sejam dah sampai....nak mkn pun tak sempat dlm flight kekeke....sampai je changi airport trs naik mrt ke hotel utk simpan barang....muka semua keletihan sbb tak tido.....ingatkan aku sorang je tak tido rupanya diorg pun sama...xcited kot...yg puas tido danish sorang je...

Yeayyy dah sampai masa utk enjoy walaupun kepala aku dah berat sgt...yg aku nampak hanya la katil.....tp sbb sampai awal sangat takleh la masuk blk lagi cuma checkin je dulu dan letak brg je....

Sambung esok ye...

9 comments:

Yan said...

wah..makan angin spore..Alida..nnt akak poskan adiah yg akak janji tu ye..Bit sibuk.. sorryyyy sangat...

Alida Ali said...

Takpe kak...sy terpikir gak akak dah pos ke blm sbb risau tak sampai...nak tanya segan....kalau mmg tak htr lg tkpe je...

zatil said...

Dah besar anak bujang Alida..senang ibu bwk berjalan!!

Alida Ali said...

dah besar lg besar ragamnya zatil...

qellissa said...

wah, bestnya pg USS....brape ye tiket masuk ke USS?

ieda said...

huuh banyak entry akak dah ketinggalan nie ..
waaah2 seronoknya ke singapore .. dah berbelas tahun x jejak .. dulu masa kecik2 duk jb selalu ke singapore sbb kebetulan ada saudara di sana .. :)

Alida Ali said...

qellissa : masuk weekday 66sgd weekend 73sgd...

Ieda : best akak leh bawa budak2 time cuti sekolah nanti...mesti zahrin happy...

suhailas said...

hehhh sue msk last yrs, bestkan plg sempoi mumia tuu kaaannn...

Alida Ali said...

Mmg best...tp tak masuk yg mumia tu...duk luar je tak larat dah sbb sampai kt tmpt mumia dah tghari terik...sebuk cari makan je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...