Nuffnang

Monday, March 14, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa...

Sampai masa tibanya waktu,
redup hati kaum berdua,
Bila dua jasad bersatu,
hidup mati jadi bersama.

Jumaat lps gigih tu g mines nak beli tiket...sbbnya nak beli online punya la hazab line internet...tak tahu la line ofis ke website TGV tu sendiri....

Plan mengejut semua tu...bbm huby tanya nak g tgk ke tak...dia trs bls ok...so apa lagi otak kena ligat kekeke....tak dpt beli online trs ajak member mkn kt mines....so boleh trs beli tiket...sambil menyelam minum air....

Aku sebuk nak beli awal igtkan penuh la kan mcm cite2 lain yg box office...tp salah tanggapan aku....masa beli tuk hari sabtu seat byk lg...boleh la pilih duduk belakang....knapa agaknya tak ramai yg tgk sbb cite epik ke....wpun cite epik aku rasa takde la sesak otak nak pikir....ada gak masa2 yg kita tergelak....rugi ok sapa2 yg tak g tgk....wpun pestime aku tgk cite epik lagenda mcm ni aku suka sbb cite dia takde la sarat sgt.....

Sesiapa peminat KRU tak g tgk mmg tak patut...cian yusry bt cite ni bertahun2 dgn baget yg berbelas juta....wpun kita tak tahu sejarah HMM tp bila tgk bg aku faham je sbb ada penglipurlara/pencerita dari mula sampai akhir.....

Sapa blm tgk pegi la tgk...mula2 mmg slow skt...bila tgh sampai akhir mmg menakjubkan dgn effect CGI...


5 comments:

my name is Yana said...

ok akan saya tengok nanti..hehe

Mr. Z and Mrs. Z said...

org ckp bes cite ni

deaf-angel said...

balik KL asal tengok tv je nanti keluar video klip Anuar Zain nyanyi lagu filem ni haha

Yan said...

Macam teringin. Tp akak mmg jarang tgk cerita melayu di panggung. Banyak di rumah.

Alida Ali said...

Mmg best tak rugi pegi tgk...tu pandangan saya org lain saya tak pasti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...