Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

Alhamdulillah Siap Juga...


Banyak betul dugaan nak buat passport budak debab ni...salah aku juga sbb nak bt last minit....kalau bt awal macam rugi masa pula...tu yg tgu lagi seminggu nak fly baru buatkan....

Tiba2 masa ni la juga surat beranak tak jumpa...padahal ari tu masa daftar darjah 1 ada je...ntah mana letak pun tak tahu....dah terdesak jenuh cari tak jumpa lastnya huby g buatkan je lain....semua huby settle sendiri dari btkan surat beranak sampai buat passport....

Alhamdulillah dah siap...kalau tak siap juga alamatnya tinggal la dengan ayah kekeke....


4 comments:

makdara TERdiva said...

woho! nak pegi mane ni??
cer citer..cerciter.. :)

nyibuk jer MDT nih..

Alida Ali said...

Nanti tgu hari jumaat baru citer...kang citer awal2 tak jadi malu kekeke...

ieda said...

loor x perlah dikk citer awal .. leh kirim FM ekekek :))

Alida Ali said...

Takpe nanti ada lebih FM saya send umah akak ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...