Nuffnang

Wednesday, February 16, 2011

Cuti Maulidur Rasul...

Salam maulidur rasul semua...terlambat nak ucapkan...takpe la kan...sapa yg join berarak smlm?...mesti bestkan...

Aku dgn danish berarak ke jusco je smlm...danish la kalau cuti cfrm boring duduk umah tambah ayahnya takde....so bgn pagi siap2 trs kuar....

Pegi jusco pun selamat ada tujuan nak beli brg ofis...kalau tak rasanya baik duduk umah je...kalau kuar cfrm duit pun keluar juga....

Sebelum beli brg isi perut dulu kat foodcourt...aku order spicy pan mee...tgk org lain mkn mcm sedap...tp tekak aku ckp tak berapa sedap pun....maybe mulut aku yg takleh terima kot...kuah dia ala2 tomyam tp yg mengecewakan sbb kosong sgt takde satu apa pun bintang diorg masukkan dlm makanan ni...cer masuk la seekor dua udang ke baru la kick....ini jgnkan udang fishball pun takde...semata2 mee kuah dgn sayur skt...

Danish dgn name card holder baru....bukan letak name card pun dlm tu...sebuk letak card yg dia dpt masa main kt playland...skrg tempat tu la yang dia terkam dulu kalau sampai sana..ni baru kumpul 4 card...aku saje belikan name card holder tu supaya takde la bertabur merata2 card tu nanti...

Danish punya makanan lmb sikit dapat....dia nak mkn nasi goreng nugget....mula2 mkn nugget ok la lagi..pastu rasa nasi nya ya allah ntah apa2 rasa....dgn berkerak hitamnya mcm hangus nasi tu....danish pun x lalu nak mkn....mmg rasa rugi yg amat...baik la mkn kat kfc atau mcd lagi berbaloi....

Aku mmg jarang sgt2 mkn kt foodcourt ni...ntah knpa smlm tiba2 teringin nak mkn kt sini...lps ni mmg tobat la nak mkn kt situ lagi....

Lps habis beli brg semua trs g umah abang kt sg.kantan...lepak sana sampai la petang...danish kalau sampai umah abang aku dah ada kawan ssh la sikit nak ajak balik....

Smlm huby call dia kena balik hari isnin pulak...sbb sabtu mlm still ada event lagi...waaaa sedih gila rasa nak menangis pun ada....tiba2 rasa sayu....padahal bkn tak biasa pun dia g lama2 mcm ni...danish pun kejap2 kang mula la sedih sebak teringat kat ayah....

5 comments:

mummysyafie said...

salam maulidur rasul dear..

Lia said...

salam maulidur rasul utk akak sekeluarga..

Alida Ali said...

Salam maulidur rasul Nor & Lia...

zatil said...

Kita tau camner rasa hubby x de..seksa jiwa raga...huhuhu...semua tak kena, mood pon hangin jer..:)

Alida Ali said...

Tu la tambah kalau time ni la anak sakit ke..mula la rasa down sgt...nak contact huby pun ssh...klu dia area malaysia gak ok lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...