Nuffnang

Wednesday, December 22, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah...

Gila punya ssh nak dptkan tiket nak tgk cite ni....siap kena beli awal2 tu....kalau pegi nak trs tgk jgn harap la....disebabkan cite ni buat kt Kuala Kangsar...so adalah wajib org kpg pegi menonton hehehe....

Danish control takut semata2 nak g tgk...kalau ikutkan dia taknaknya pegi...jenuh la pujuk ckp tak takut mcm cite ngangkung....cite dia ok gak...tp bukan hantu rupanya kak limah tu hehehe...kelakar mmg kelakar....

Apa la ayah danish ni...org suh snap pic danish last2 muka ibu je yg nampak...org nak tgk muka danish takut...blm start cite dah beria2 tutup telinga...org takut tutup mata hehehe...takpe ibu dia kan gila glemer perasan so letak je la wpun nampak muka ibu sorang pun hehehe....

Blogku Wajahku....tu la slogan blog ni whahaha...

8 comments:

Lia said...

tajuk citer ni mmg lawak kan tapi lia dgr byk comment kata citer mmg best .. ^__^

Alida Ali said...

Haah best la juga...utk release tension sesuai la tgk..

ieda said...

cantik dikk langsir baru nie .. akak suke .. waaa dah tgk kak limah nie .. heheh akak nak gi tgk jugak .. tgh cari2 tarikh hehehe

Alida Ali said...

Kat KL ni kena booked awal2 kak tiket...mmg full house je wayang...

jasayu1 said...

best sangat ker??? citer ni??? budak2 bleh tengok?? hish hish banyk nya soalan... heh heheeh nak gi tengok gak......

Alida Ali said...

Best juga...kalau tak best takkan 4 minggu dah 8 juta...boleh je budak2 tgk kak bukan takut sgt pun lawak je lebih...

amirah farhanah said...

hye kak alida. citer ni mmg best . saya baru tengok hari ahad lepas . kak limah tu sebenarnye gila bukan hantu. hihihihi...rasanya ada sambungan pasal ayu pulak kot. hi3

Alida Ali said...

Tu la beria2 igt btl2 hantu...member ofis dah tgk pun semua senyap konon nak bg suprise la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...