Nuffnang

Tuesday, December 14, 2010

Genting - Menonton 4D...

Tak abis lagi cite pasal genting...kalau nak buat sekali nanti n3 panjang sgt lak..so aku buat berperingkat....ada ke org nak baca...kalau takde pun takpe aku baca sorang2 hehehe....

Pestime aku menonton 4D....kalau 3D tu biasa la tgk kat wayang2 kt KL ni...tu yg xcited ....sekali budak yg jaga situ bgth kalau nak tgk kena beratur dlm1 jam...mak aii lamanya...tp danish la sebuk sgt nak tgk...sbb masa tu budak tu promot cite Sammy's Adventure...so masuk la 1 jam pun 1 jam la....

Selamat bawak penyelamat ni...takde la danish bosan menunggu...penat ok berdiri lama2...aku belasah je duduk bersila atas lantai....budak cina sblh danish tu tgk je tp diorg tak berckp sepatah apa pun...dia mengendeng sbb nak tgk danish main psp tu je....danish bgn dia bgn...danish duduk dia duduk...suka ati korang la janji tak buat perangai....

Sekali masuk tgk cite hantu...slmt tak seram sgt....danish pun ok je..tak lama pun dlm 15 minit je pun..tp berbaloi la tunggu sampai 1 jam tu...

6 comments:

ieda said...

waaa seronoknyaaa ... heheh
sekali citer hantu .. sib baik danish x kesah yer .. ermm sama mcm anak2 akak lahh suke sgt tgk citer antuu huhu

Mr & Mrs Ai said...

ape yg best ek 4d kk ida?

Alida Ali said...

Kak Ieda : tu la psl..klu tak mau dia nangis...hantu pun x seram sgt...

Alida Ali said...

Mrs Ai : best 4D ni..biasa 3D kita cuma nampak mcm realkan...4D kita rasa real..sebab kerusi kita bergerak klu ada angin tiup kita rasa angin tu kt muka...ada angin kuar tepi kerusi...

Yan said...

Kalau cam tu sure menggigil kalau sama2 panjat pokok.. Boleh coba lah nanti ni..

Alida Ali said...

takut gak sebab masa panjat mmg terasa mcm real..tambah klu dia melompak bergegar badan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...