Nuffnang

Monday, December 6, 2010

Dip Buatan Sendiri...

Dip atau bahasa melayunya pencicah hehe..btl la kan..tak tahu nak translatekan apa lagi dah....

Baru2 ni tgk program masakan kt tv1 kot ada la resepi mcm mana nak buat dip ni...mudah gila...saja gedik nak cuba...

Ini la hasilnya hanya dgn separuh adunan je...

Makan pula dgn Chachos's...tp sayang patutnya beli yg original je....beli lak yg cheese bertmbah cheese dan masin pulak...

Jom kita mkn...layan je la ye...takde idea nak menaip panjang hari isnin ni...

Patutnya cuti tp last minit pergi keje tu yg mood lari tu.....

6 comments:

Lia said...

best ni kunyah2 sambil tgk dvd.. yummyy

Alida Ali said...

Tu la nanti buat ye...

ieda said...

uikkk akak x tahu punn mender nie ..
cam best jer dikk .. aaaaa leh cuber nie :)

Alida Ali said...

Xde org jual sgt....kalau beli kt Auntie Anne ada selalunya kalau beli dip ni...ada manis ada pedas masin...

nur shafeqah bte suhibbul fata said...

acu, ajar cane nak buat. leh dip bile tengok tb. hee

Alida Ali said...

Nanti acu bg resepi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...