Nuffnang

Thursday, November 4, 2010

Tepat Pukul 1....

Aku akan bertukar jadi mcm ni...bertukarrrrr (dah mcm ben10 pulak hehehe)....bukan jadi dj atau telefonis ye...tp bertukar utk tgk cite kt tv3.com hehehe....bantal busuk kaler biru tu wajib ada utk peluk2.....biasa la dulu2 aku tak follow cite Chinta...skrg baru nak follow....tp biasa la kul 6.30 ptg kadang2 tak smpt nak tgk kalau blk lmb...

Tapi aku tgk kalau time aku tak kuar lunch je la...jgn nanti ada pula member ofis igt aku mengular tak bt keje hehe....kebetulan ada headphone...so takde mengacau org kalau dgr kuat2.....sapa ikut cite Chinta atau Asmara angkat tgn...

Ini la terjadi bila takde idea nak update apa....

6 comments:

mummysyafie said...

sama la kiter dear. kalau lunch hour je dah jadi pilot kiter ni

Alida Ali said...

Hehe biasa la org diet katakan...tp tak kurus2 gak...penat thn lapar je..

win@momyShaneQeisha said...

yerrr layan betul crta tu.siap ada bantal lagi :)

Alida Ali said...

Hehe...bantal tu mmg sentiasa dipeluk...baru best nak bt keje...

Saliza said...

kang ade pulak yg block kan web tv3 tuh haha

Coffee Princess said...

hehe..hbis lar, lau kene block web tv3..kang x leh tgk suda.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...