Nuffnang

Thursday, November 25, 2010

Sampai Sudah Poslaju Yang Di Tunggu...

Bila nampak je bungkusan pos laju ni kat atas meja xcited sgt...hehehe sbb dah tahu apa isi kandungan dia....mmg ini yg ditunggu2.....

Tudung lagi kan...cun tak...ala2 mcm pearl haya design dia...org bgth ada gak kedai dia kt jln TAR nama Fazli Ferina....sabtu ni nak g serbey2 jab hehehe..

Tapi kalau nak beli online boleh terjah blog Diana ni...cpt sgt sold out kt blog diana ni...kena terkejar2 hehehe...baru je upload dah ada org booking...slmt aku dpt gak yg kaler hijau ni...tu pun yang dah restock balik.....

Harap2 gaji msk la minggu ni...tak sabo dah nak merayap jln2 cuci purse....

10 comments:

LanaBusyBee said...

akak, kalau gaji masuk sy nk ikut gak g cuci purse dgn akak ahaha...ish godaan sungguh la...saya nk g beli inner tu ha RM18 je...mau kalau kt anggerik avenue rm35 huhuhu

aanie said...

wohoho meriahnya tudung dgn bling2 tu...hehe...

Rosmariza Abdullah said...

Ewah2!
I loike..tomey la Kak Ida, dapat gaji ni i pon nak terjah gak blog Diana tu...

Alida Ali said...

Ruby : akak maybe g sabtu ni tp tak tahu lg kul brapa...tp naik lrt je la mls nak redah jem...

Alida Ali said...

aanie : bling2 ke...I pun loike hehehe...

Alida Ali said...

Rose : tunggu dulu biar akak serbey dulu kt jln TAR kedai dia ada kt sana...kot2 lagi murah...

LanaBusyBee said...

aaaaaa nk ikut, sy naik lrt gak la, xkuasa nk naik keta..k2, sekali ek, akak dgn danish je ke?

Alida Ali said...

ok nanti aku hello2 awk..yg cfrm dgn danish...kak sab ckp nak follow nanti cfrm blk...

jasayu1 said...

wah wah wah... dah dapat tudung baru pun nak shopping lagi.... best nyer..

Alida Ali said...

Soping yg murah2 je mampu kak..mggu dpn ada kenduri tu yg nak cari baju baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...