Nuffnang

Friday, October 29, 2010

Gilaaaa Banyakk Cheessss....

Disebabkan asyik kuar iklan pizza yg cheess berlambak2 tu terus tergoda & order hari ni...kebetulan ada plan nak celebrate sesuatu...tu nanti n3 lain lak ye...

Masa decide nak mkn apa sekali tinggg teringat nak order pizza.....asyik order benda lain je ...pizza pun dah lama tak orderkan....so apa lagi...pilih apa nak mkn trs calling2....senang je kan takyah berpanas berpeluh2 kuar ke pizza hut....tunggu 45minit sampai depan muka hehehe....

Kali ni ofcos kami pilih extreme cheesy 6 pizza yang melimpah2 cheese dia tu kan...ada cheese parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone and Monterey Jack...panjang lebar aku kena taip 6 jenis cheese tu....sapa pengemar cheese mmg heaven la......

Alang2 nuffnang ada buat contestkan harus la masuk...bukan selalu aku rajin nak masuk contest2 ni...


Ini la geng gila2 aku....sama je semua perangai...kalau ckp mmg takde nak caver2 ayu la....pakai jerit2 je....sampaikan floor lain pun boleh dgr suara kami...masa ni la tiba2 salah sorang leh tingat nuffnang ada buat contest...tu yg mengedik sakan tu bergambar dgn pizza.....

Akhir sekali pic gedik aku sorang lak...jgn ada yg muntah tgk sudah...tambah2 lepas korang kenyang mkn lunch ni hehehe....gayak mcm ni sesuai la dgn slogan " I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!!!".....

6 comments:

eyndayusoff said...

Adam jadi tak suka bila banyak sangat cheese...dia suka yg normal...beli hari tu tapi habis jugak sebab hannah suka :-)

ieda said...

waaa sedappp tuuu huhuhuhu
dah lama x makan pizza .. ermm good idea akak nak bawak kidos makan lahh hehehe

lagi sedap makan ramai2 kannn :)

Alida Ali said...

Eynda yg cheese tu mmg agak masin sikit...sapa tak suka cheese mmg tak mkn la kot...

Alida Ali said...

Kak ok je hujung bln dh dpt gaji leh la bawa anak mkn kt pizza hut...

Salbiah bt Karim said...

wah sedapnya, terliur plak, hehe.

Alida Ali said...

Kalau dah terliur kena la g serbu pizza hut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...