Nuffnang

Wednesday, October 6, 2010

Beraya Di Jln TAR...

Habis makan menbuncitkan perut sabtu lps....tanpa plan kitaorg ke KL pula...kitaorg tu cuma aku, danish & kak sab je....

Kali ni pergi KL naik lrt je...mls aku nak meredah jem...danish la paling srnk dpt naik keretapi hehehe...

Tujuan utama nak g psr mlm jln TAR...tp smpt la pula singgah sekejap sogo mengintai apa yg ada kt clearence sale tu....takde la soping apa pun...cuma beli sarung bantal je...tu mmg dah lama aku cari...alang2 dah jumpa sambar la terus...

Selesai kt sogo baru la meneruskan perjalanan ke jln TAR...aku nak cari baju kurung ready made...sbb tahu skrg lps raya murah...ready made baru RM50 sepasang...ctk2 lak tu...

Selesai kat Jln TAR patah blk ke sogo...sbb ada budak dah muncung doblas tak dpt mainan....cari punya cari last2 motor je dia nak...dah selesai baru leh senyum...Janji ada je dia ni...jeles tgk ibu beli brg tu yg dia pun nak juga...

Sampai umah dlm kul 10 juga la ari tu...penat gila...slmt smpt tgk cerekarama Kuih Makmur hehe...

4 comments:

eynda said...

Lama tak bawak adam naik train lrt...last sekali umur 4-5 tahun kot...hannah lagi le tak pernah hehe...bila2 nanti nak bawak...mesti syok :-D

mummysyafie said...

saya pergi last friday, ada warehouse sale kat sogo kan.

mahira oya said...

ade sale ke..

Alida Ali said...

Eynda : tu la budak2 mcm jakun lak kalau naik sekali sekala...danish mmg srnk la klu bawa naik lrt/komuter...bas pun jarang naik...
Nor : haah mmg lps salenya...
Mahira : dah habis la..akhir 2hb ari tu tak salah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...