Nuffnang

Thursday, September 23, 2010

Habis Calar Kete Comel Aku...

Geram betul aku smlm....masa ambik danish kt sekolah dia tiba kt simpang aku nampak budak2 dlm 4-5 org bawa basikal punya la laju...aku stop la sekali ada sorang tu menonong je agaknya tak brek kot...aku dah leh agak cfrm budak ni akan langgar kete aku...mmg sah la bergaris panjang dari pintu depan sampai kebelakang.....

Nak ckp apa pun takleh dah sbb budak2...tp hangin tetap hangin...aku kuar kete tgk adoii la teruk gak...bdk2 tu berhenti jauh dari aku tapi dgr la gak kwn2 dia ckp..."weii abis kete tu calar"..tahu pun diorg...bawak basikal mcm org gila...kalau aku bawa laju langgar diorg sapa yang salah..aku gak yg mak bapak diorg salahkan....

Habis kete aku...dah la mmg byk yg calar kena langgar...maklum la parking area ofis aku yg kritikal ni....slmt la kete aku murah2 punya kete..kalau pakai kete mahal2 mmg meraung la...

Ni kalau polish leh la kot hilang sikit....tp nak polish tu la bila masanya....duit lagi...sakit je mata aku tgk garis panjang ni....smlm kalau aku sound budak2 tu berbaloi tak hehe...

2 comments:

Salbiah bt Karim said...

sabar ida, dugaan di bulan syawal. Budak2 mmg cm tu. Tapi mak bapak kena la ajar anak2. Minta maaf ke kan.

Alida Ali said...

Tu la psl..tp mak bapak takde masa tu..cfrm anak2 tak bawa tahu...cuma mak bapak ke monitor anak main apa...kalau la budak tu cedera lagi la haru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...