Nuffnang

Thursday, August 12, 2010

Kad Kawen Ready Made....

Info ni khas kepada org yg belum kawen je...utk yg dah kawen mcm aku tak sesuai so leh tgk je la...jeles lak tgk kad kawen skrg ctk2 tak mcm aku kawen dulu2.....

Kad ready made ni sesuai utk org yg nak beli last minit mcm cousin aku...lagi sebulan nak kawen baru kelam kabut cari kad...so kena la cari yg leh dpt on the spot.....dia ckp bz tak smpt nak bt awal2..apa da ko nak kawen ke tak ek....

melilau cari tmpt kedai ni...cousin aku dah g minggu lps tp kedai tutup...mcm biasa la still x igt jln nak g sana.....tp dia ckp ada caltex area BTS so aku leh agak kt mana tmpt tu...depan penjara pudu yg dh runtuh tu....tambah aku dari sogo lagi la dia confius....slmt aku bab2 jalan ni senang igt....sbb dh byk kali g area situ so aku tahu la.....

Jom kita layan pic2 kad yg sempat aku snap...

Kad yang mcm mawi pakai...aku tanya harga dlm RM4-5 satu....mahal ke tak?...kalau nak bg utk org2 yg khas sesuai la kot .....

Kad2 yang bercetak gambar pengantin...semua harga mmg murah..harga dari kilang....ctk pun ctk...tak perlu la tempah tunggu lama2...tp kalau bergambar ni aku tak sure la leh dpt sekejap tu juga ke tak...

Ini jenis baldu...ctk rugi lak kawen cpt hehe....

Paper bag utk goodie bag pun ada...mmg murah kalau luar dlm RM1.50 kat sini dlm 6o-90 sen je....so cousin aku dari nak beli kad kawen je trs tersambar gak paper bag ni.....sbb dia mmg nak beli tp dah servey kt luar lagi mahal dari yg kedai ni jual...so alang2 dah ada kaler biru tema dia so baik beli trs kat kedai ni dari nak melilau cari kt luar lagi....

So sesiapa nak kawen leh la g tgk kt website dia...www.artisart.com.my...

6 comments:

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Memang cantik2 kad Inv Kawin sekarang.cepat dicetak, cantik dan wangi.

Ada kawan Sweetie buat majlis sunatkan anak dia,tempah kad cantik juga buat majlis anaknyer..apa kata Alida tempah macam tu nanti.

SyaQira said...

salam ziarah..
mmg cntik kad kawin skg ni..kebetulan, sy pun kawin bulan 5aritu..tempah kad kwin dekat art is art nih..sy booking awal time exbiton kt mdvlly bulan 8 taun pas..kalo ikutkan mmg awal sy tmph tp bukan pe...sy nk rebut diskaun pada hrga kad tu..kad kawin sy hrga time exbition rm0.50 je..kadnye pun blh tahan..kalo ikut hrga skg rm0.80..nasibla sy p order time exbition last year..apepun, kad kawin skg pun cantik2..n mcm2 design..tggl nak hulur duit je..eheheh!

Alida Ali said...

Sweetie : tu la skrg byk pilihankan...igtkan yg kertas keras tu mahal sgt...tp boleh je kalau nak beli sikit utk org yg special...wah mcm menarik idea tu...myabe 1/2 thn lagi la kot hehe..

Alida Ali said...

Tu la syaqira...sanggup sepupu saya tu cari kedai tmpt percetakan dia...kalau nak lagi cpt pegi trs kt kilang dia area klang...tapi kedai2 biasa pun art is art ni ada supply...

mummysyafie said...

dulu waktu aku kawen..kad nya biasa2 je..menjeles kejap...

Alida Ali said...

tu la pasal...kita kwen mana ada kad2 canggih mcm ni...skrg mcm2 ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...