Nuffnang

Wednesday, August 4, 2010

Akhirnya Yang Ditunggu Sampai.....

Yeayyyy barangku sudah sampai....apa ye yg ada dlm ni.....xcited ni...takpe sok baru boleh cuba.....harap2 usahaku kali ni berjaya...so raya nanti leh bergaya sakan....

Ini la yg ada dlm sampul pos laju tu....sanggup tu jadi ahli semata2 nak beli ni...senang jadi ahli nanti2 nak beli lagi dpt murah....lagipun keahlian takde bayaran lain....cuma beli ni 2 kotak dgn harga 200++ automatik jadi ahli...

Sapa2 nak order boleh la jenguk Blog CTREDZUAN.....Nak tgk benda2 lain pun ada seperti tudung, baju dll.....sesuai la dah dekat nak raya ni kan...saya promote akak punya blog ye......

Harap2 kali ni berjaya trnkan berat bdn... hari tu dah berjaya kurang dari angka 6...tapi skrg naik blk huhu....nanti kalau berjaya aku update lagi...kalau tak update tu maknanya faham2 je la.....selalunya bkn salah produk tp salah diri sedniri sbb tak disiplin.....

Aku nak balik badan mcm pic atas ni...ni pic 7 thn lps masa konvo iaitu 5 bln sblm kawen...lps tu trs musnah harapan nak kurus...tetap badan mcm mengandungkan danish 9 bulan huhuhu....hilang trs zaman kegemilangan aku....cayok2 usaha tangga kejayaan....

7 comments:

aanie said...

selamat berusaha...

POSH76 said...

wow cunla masa selim...good luck yer..hehe

Alida Ali said...

Tq..

mummysyafie said...

semoga berjaya tuk kurus kan badan..girl power!! :)

Alida Ali said...

Hehehe Tq Nor..tu pun kalau berjaya...

ratna said...

good luck.. rxlite ni perisa coklat ker? kalau coklat insya allah boleh kekal rasa kenyang lepas minum tu kot..

Alida Ali said...

Haah coklat...rasa mcm minum milo O tawar cam tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...