Nuffnang

Friday, June 25, 2010

Baru Teringin Nak Cuba Dah Dapat Free...

Dalam seminggu ni asyik terpikir nak test pakai contact lens....maklum la org tak pernah pakai....tp bukan yg ada power la sbb mata aku masih elok terang lagi....
Tup tup tadi receptionist bg aku surat....igtkan surat dari supplier....rupanya buka2 ada surat dari CibaVision...tapi mmg sebelum buka mcm pelik skt sbb rasa dlm envelope tu ada benda....sekali tgk2 dapat contact lens sepasang...suka suka suka...tp pelik gak sbb aku pun lupa ada isi ke tak form masa buka website dia dulu...tp ada la kan kalau tak mcm mana diorg tahu address office aku....
Alhamdulillah dpt free boleh la test sebelum beli....so tahu la nanti sesuai ke tak klu aku pakai....

Tq nuffnang & freshlook sbb bg hadiah contact lens mengejut ni....untung juga ada nuffnang ni...dah la dapat duit sbb kuarkan iklan lps tu dapat lak barang2 free....teruja lak aku sbb 1st time dapat hehe...kalau ok nanti boleh la beli guna voucher tu....

6 comments:

ratna said...

bestnya.. nanti upload kan gambar mata yer nak tgk..

Alida Ali said...

tu pun kalau berjaya pakai hehe...

Suhaiza Shamsudin said...

sy pon tgh tunggu freshlook lens sayer .. aritu ader isi form utk cuba pek trail .. :)

Alida Ali said...

suhaiza tak lama lagi sampai la tu...akak pun lupa ada isi form ke tak ari tu...tiba2 je dah ada depan mata...tp blm test lagi...

NeenaAnuar said...

apa lagi sis!! try ler pakai.. pastu sharing2 lah kat sini! sure cun abis nie! hehehe....

Alida Ali said...

Tu pun kalau cun...nak pakai pun tak tahu kena tgk arahan dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...