Nuffnang

Sunday, May 23, 2010

Saje2 Servey.....

Dari minggu lps lagi aku saje je servey2 money changer tgk mana rate paling rendah Rp.....tp mmg dah tahu tmpt huby selalu tukar tu rate brapa....saje je gatal nak tgk tmpt lain gak....

Saje je nak share tmpt yg aku rasa rate paling rendah dpt utk rupiah....tmpt lain aku tgk rate dlm 365 - 370....tp tmpt ni bg 360....so lagi untung......

sapa2 yg area kajang atau bangi leh la g tukar cni klu nak g obersea.......tmpt dia kt sebelah KFC kajang....tp tak tahu kot2 korang ada tmpt lagi rendahkan.....boleh la share gak....

9 comments:

A D I A said...

oo duk area bangi ke. my husband kata so far the best money changer is at midvalley. wawasanmoneychanger.com.my

try tgk rate dia situ. not bad tau.

Salbiah bt Karim said...

kat warta pon ok rasanya

HasnolMizam said...

aa.. saya pun biasa tukar kat area2 tepi KFC/Kajang Metro ni.. murah jugak.

Alida Ali said...

Tq adia..dh tgk website tu sama rate cm saya tukar..leh bgth kwn suh tukar sana...

Alida Ali said...

Kat warta area mana ye...selalu pegi pun x perasan...

Alida Ali said...

Tu la hasnol... biasa mmg tukar situ...tp br2 ni saje servey tmpt lain tp still situ gak rendah...

Salbiah bt Karim said...

warta kat atas cimb bak tu, sebelah kedai cermin mata

Alida Ali said...

Ooo atas cidb bank kt..tak pasan lak...bru g sabtu lps...nanti kliu nk jln2 lagi blh lah servey situ...

Alida Ali said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...