Nuffnang

Thursday, May 20, 2010

Meroyan Soping Tudung....



Skrg ni aku tgk meroyan soping tudung online lak....sblm ni beli kt luar...skrg mls nak beli kt kedai order aje...tup2 nanti dh sampai ofis.....duit takde pun sebuk nak beli kalau dah tgk menarik.....dlm masa 2 mggu ni je dah 5 helai aku beli hehe....



2 helai yg kat atas ni dah dpt mggu depan...beli dekat SINI ...Blog ni mmg aku dah kamceng dgn tauke dia...so takde la masalah sgt....




3 helai ni baru je order tadi...tak tahu bila akan dapat....tak kenal owner dia...tp kalau ikut blog dia yg aku baca model tudung ni juga la tuan punya kedai.....So sapa2 berkenan leh check kat blog ni....

1 comment:

Rina Salleh said...

tQ! dah sampaikan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...