Nuffnang

Wednesday, May 12, 2010

Eynda Nak Bagi Hadiah !!!....

First time nak masuk contest...kalah menang belakang kira janji sokong eynda yang rajin bt contest nak bg kawan2 blog hadiah....

Tgk hadiah yg ditawarkan menarik mesti hannah yang pilih sbb hannah kan suka barbie....pink kaler lak tu...

Ok la serba sedikit ttg eynda yg aku kenal ....sejak berblogging ni rasanya eynda org pertama yg aku add sebagai teman alam cyber....jumpa pun dah pernah tp tak smpt nak tegur....eynda antara teman cyber yg baik dan peramah gak.....mula2 nak sapa kt blog pun segan takut la tak dilayankan....ikutkan tiap2 hari blog eynda akan dijenguk utk tgk cite apa yg ada tp jarang komen cuma tinggalkan jejak kt chatbox je....suka baca sbb eynda aktif sentiasa ada n3 walaupun ada org lain ckp boringkan.....

So jom la join contest eynda buat ni ...

4 comments:

eynda said...

Alida...thanks sebab sudi join giveaway eynda...semoga berjaya ye :-)

Alida Ali said...

Tq...saje je nak join xpernah msk mana2 contest...sbb syarat senang ok la...

Misz_zana'85 said...

Tag u.. http://babybiey.blogspot.com/2010/05/wasiat-tag-dari-hanz.html

Alida Ali said...

misz)zana....nanti saya ada masa saya tunaikan tag tu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...