Nuffnang

Wednesday, April 28, 2010

Restoran Saba....

Semlm lunch kitaorg g mkn kat Restoran Saba cyberjaya...tujuan utama konon2 nak test food....tp tak mcm test food pun hehe....so sapa2 staff encoral tunggu ye jumaat ni kita makan makanan arab....So layan je la pic takde idea nak cite apa...

Sebelum makanan sampai wajib bergambar dulu hehe...

Mak aii ruby tak abis lagi mkn ek...makan pun siap termenung2 lagi igt sapa tu?...

Akhirnya setelah sekian lama tgk mamat2 arab kt umah minum air ni...so smlm dpt la rasa...cam air gas je rupanya....tgk botol cam was2 je nak minum...

4 comments:

A D I A said...

penah makan kat sini gak. tak minat makanan arab so sekadar memeriahkan suasana je hehe.

Salbiah bt Karim said...

wah best2, sure dtg jumaat ni. x pernah makan kat saba. yg al-jazeera pernah makan. pon best jgk

Alida Ali said...

Adia : tu la sy pun tak minat sgt...tp klu org belanja ok je...nak g semata2 mkn takde la...

Alida Ali said...

Salbiah : Kalau tak dtg mmg rugi dah la free...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...