Nuffnang

Monday, March 15, 2010

Triple Celebration....

Lama tak jenguk blog sendiri...blog member2 lagi la....bukan tak bawa notebook blk kpg tp tak smpt....Kat BB pun cuma update FB je...

Minggu ni aku blk kpg sbb ada kenduri...so dah kebetulan semua adik beradik huby ada kitaorg mula la bt mcm2 plan.....plan yg utama ada la celebrate bday & anniversary.....kebetulan semua bulan 3 so celebrate sekali senang abis cite....bukan la celebrate besar-besaran hanya kami2 adik beradik je....tp yg bestnya celebrate nun jauh di penang...saje je amik angin kt sana lak....sambil2 budak2 ni nak merasa naik feri....
Kek yang melilau cari dalam Queensbay...aduhh cari kat plan setiap floor tkde....rupanya kat LG letaknya secret resepi ni....
Pasangan pengantin lama whahaha...rupanya dah 6 thn kami kawen rasa mcm baru je lagi....harap2 berkekalan la hendaknya jodoh kami sehingga ke syurga...

Ini la bday boy & bday girl...tp bday girl tak sesuai sgt la kot...takpe bday mom je la....

2 comments:

Saliza said...

eppy anniversary emi dan elli? sape elli

Alida Ali said...

whahaha I la tu...kan nama glamour...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...