Nuffnang

Wednesday, December 9, 2009

Sapa Pernah Cuba.....

Aku mcm nak test la minum Cocoa Collagen ni....tgk khasiat dia cam best je......sapa2 yang pernah minum boleh la share kesan dia....budak ofis pun ada yg minum ckp ok.....

Ni aku copy paste dari blog ni

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen - Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan
kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan
memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan
payudara serta punggung.

* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.

* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan Dan Khasiat :-

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Kalau tgk khasiat dia cam power je....tambah lagi ni jenis air so senang skt nak minum....kalau pil2 ke ubat aku ssh skt nak mkn dgn teratur...

2 comments:

zatie said...

saya penah try...mmg bagus..sebab pecah2 tumit pun cepat nampak kesan perubahan even masa tu sy baru jer mkn 3 kotak
(30 sachet)...tp satu jer yg tak best n buat sy benti minum cocoa collagen ni pasal dier memantapkan "bahagian atas" juga...cam membesar la plak..tu yg takmo tu..heheh..

Alida Ali said...

ok gak tu kalau leh elokkan tumit pecah...tp bab bhagian atas tu risau gak kalau membesar klu stkat menegang ok lagi...tgk cam mana dah abis mkn sebulan nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...