Nuffnang

Monday, November 9, 2009

EPL Kosmo! Fever Football...

Smlm ikut huby g main futsal kat Shah Alam....huby main bg pihak kosmo! tu pun main persahabatan je dgn artis Murai.Com.....igtkan main 10 minit lepas tu boleh la balik sekali amik ko kena tgu sampai penyampaian hadiah sbb group huby pun akan dapat hamper sebagai cenderati walaupun cuma lawan main2 je.....Igtkan tuan umah takde la dpt hadiah2 ni kan.......

Disebabkan lawan dgn artis ramai la artis2 yg main futsal mlm tu....kebanyakkan budak2 AF...mula2 nak snap pic diorg shy-shy cat....sekali ada org mulakan semua sebuk nak bergmbar termask la aku hehehe......so kat bwah ni takde pun pic diorg main futsa yg ada cuma la pic bersama2 artis je....
With Hafiz...bila tgk budak ni terigt lak model gedik tu hehe....
Hangin lak aku masa bergambar dgn Akim ni....danish ntah knapa mlm ni dia buat perangai tknak bergmbar....mula2 dtg dah moody sbb tak cukup tido....
Bersama Stacy Oppss terlebih sudah....
Dgn Saidah ni kira dah last2 baru smpt bergmbar....masa ni pun saerah takde maybe dah blk dah kot.....
Budak sorang ni tgh terpegun tgk org menimbang bola....mmg teror la budak2 ni mcm aksi diorg buat....
Danish dikacau oleh kawan huby...konon2 malu la tu mengada2 je lebih....dah nak blk baru la panas sebuk lak bergambar....
Wife kawan huby with Amelia...
Bersama zazali & rizal....malu lak aku diapit oleh 2 jejaki hehehe....
Akhir sekali dgn Ariel....Aku tak minat sgt dia ni tp ok la peramah...Kalu seli ok la kot sbb dia minat heheh....

Setiap gambar mmg wajib ada aku...jgn ada yg muntah sudah....aku takde gambar artis sorang2 so 'terpaksa' la tempak muka aku sekali hehehe...

4 comments:

Saliza said...

iksh jeles nih ngan akim n aril tuh. hehe ko borak2 ke ngan diorg. dah kalo danish x mo x yah angkut ko ajek la bergambo. hehe nk kaver la tuh konon

Alida Ali said...

whahhaha...saje ja nak cover segan nak snap sorang2...lps tu tak kisah dah semua ida sorang sbb zul pun sbeuk gak bergmbar...ramah diorg ni diorg yg dtg salam semabng2 dgn ktorg....dia igt kitaorg duk meja VIP dasyat kot whahahhaa...

eynda said...

Kat shah alam?? Extreme park kah??

Alida Ali said...

tak kat sports planet tak tahu la kat area seksyen brapa...g mlm2 tak perasan jln mana hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...