Nuffnang

Sunday, November 22, 2009

Barang Yang Dibeli Bulan Ni....

Bulan ni aku byk soping kasut....bukan la byk sgt cuma 2 pasang je.....sepsang kaler putih beli kat katalog sepasang lagi baru td terbeli masa jln2 kat jusco.....mula2 saje je ckp kat huby nak tgk vincci cam menarik je tgk sale dia......sambil2 tunggu danish main kat c2 baik aku merayap cuci mata....tp cam biasa bukan hanya cuci mata tp tercuci purse sekali...........alasan tak logik aku bg kat huby ialah budget last sblm gaji msk hehehe....konon2 kasut ni rendah cam sandel so senang nak g jln2 kat melaka mggu depan..hishh byk btl alasan kan....

Abaikan kaki aku yg buruk dan tembam itu.....beli2 trs pakai....tak senonoh betul aku kan hehehe....

Kasut yg byk kali bertukar saiz...tu la yg aku malas beli melalui katalog cfrm tak pernah tepat saiz....

Satu lagi semalam g parkson terbeli gak sehelai baju ala2 BF shirt....dah lama sebenarnya nak beli tp risau beli online tak sesuai maklum la ahkak kan gemuk....so semlm jmp kat parkson terus sambar hehehe....

Gelap la picture ni sbb snap guna hp ...... dah la nampak bulat snap dari tepi....ni kena la matchkan dgn inner kalau tak seksi+seksa la I nanti....

2 comments:

eynda said...

Lawo kasut :-D

Alida Ali said...

Hehehe kasut murah je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...