Nuffnang

Thursday, May 21, 2009

Penat...

Hari ni mmg penat gila la....aku kuar ofis g cari barang....berjalan punya la byk tmp semata2 nak cari barang yg org minta...biasa la klu kuar sapa la member seiring sejalan aku klu bkn kak sab....slmt la gak ada kak sab klu tak patah tgn aku nak angkut brg2 tu semua...mula2 g stationery pastu trs g mines cari apa yg patut...sekali water dispenser lak takde stok kt giant mines....trs bergegas g jusco balakong lak....slmt ada klu tak, tak tahu nak cari mana lg....blk2 lak toilet ofis dh dipecahkan....melilau lak kena cari toilet yg leh digunakan....hari ni mmg tak bt keje sgt byk jln2 dgn melepak je.....


Gila meroyan bergambar dlm kete...dah la masa ni aku tgh drive...ada gak yang mati katak lak nanti hehehehe...

Sebenarnya sibuk snap pic nak snap air ni je bubble tea....mmg wajib beli klu g mines...so seli jgn jeles ok, org berpantang tak leh minum lg hehehehee

6 comments:

Saliza said...

ces2 posing ngan bubble tea. ala nak jugakkk sedapnya terbyg bubble tea honey dew.

weih seb baik ko dh prvate kan blog ape nih terang2 kat x buat kje haha

Alyda Ali said...

whahaahaa saje je bt n3 tu tuk jeleskn org....huhuhu sbb dh private la leh bt n3 suka ati...pic tak pakai tdung pun leh letak....

rinaz said...

hahaha
betul2,bagus gk kta leh privatekn blog ni ek..leh gk letk gmbo xpakai tudg ye..
kesiannnnn...sabola ye Pn yg sdg nk hbs b'pantang tu,xlama dh..leh la mnum 2,3 cup leps ni hehehe..

Saliza said...

melambak la pic ss lepas ni haha

Alyda Ali said...

tu la lps ni mesti bermaharajalela la tmp pic SS...

rinaz said...

hehehe...
ade kemungkinan la yek kengkwn ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...