Nuffnang

Tuesday, May 5, 2009

OBlong Burger



Sapa pernah mkn oblong burger ni...aku 1st time tgk kt psr mlm kajang...cam menarik gak sbb cam prosperity burger rasa dan rupa dia...maybe amik ilham dari prosperity tu kot....tp mmg sedap aku bt wwhahah puji diri sendiri tak tahan...so sapa nak beli bt sendiri boleh la beli daging dia kt kedai...tp harga dia agak mahal gak la...tuk 10 ketul tu RM15...sapa2 nak rasa ok la kan...tp mmg aku promote la sbb sedap...tp aku mmg hantu burger so semua berkaitan dgn burger confirm sedap bg aku heheheee...

4 comments:

Awa Khuzailah said...

Alamak,..besh nye.
Aku ni pantang tau org tunjuk makanan sedap2..teringin memanjang

Alyda Ali said...

beli la..kt sblh rest fitrah ni ada jual..

masviona said...

huh...meriahnya oblong burger tuh...hiks...terliur lak rasanya

Alyda Ali said...

g la beli dkt je dgn ofis awk hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...