Nuffnang

Wednesday, May 6, 2009

Bangi Food Court


Balik dari keje td trs tanya danish nak mkn apa....danish lak cm nak demam dia minta nak mkn sup....trs otak aku terpikir ari tu nampak kt bangi food court ni ada steamboat cucuk...cm menarik gak...trs tuju g sana...aku pun sbnarnya tingin nak mkn chaw keaw teaw dia...tmp ni kira ok la...selalu food court dlm bangunan kan...tp yg ni lain skt sbb dia kt shop lot je...ok la ni pic2 makanan yg aku order...byk jenis mknn yang diorg jual kat c2...mcm2 adaaaa....

Steamboat cucuk tuk danish...

Chaw keaw teaw aku punya hhehhee...

Popia lak sapa punya ek..aku la gak hehehe mana tak gemuk...tp aku tak abis tau mkn caya la hehehe....

3 comments:

Awa Khuzailah said...

adeih..pantang tau saya ni nmpk makanan sedap2..buat air liur anak aku meleleh jek..huhuhu

Alyda Ali said...

whahaha g je la redah cari...masa pegnen le kena cari semua yg teringin...

Awa Khuzailah said...

huhuhu..alasan suami keje. Walaupon boleh drive sendiri cari.waakaka. Tu la saya ckp , masa peknen ni saya nk die selalu bersama saya.huhuhu. Kalau dulu xpe jek..kemana saja ku redah seorg diri.wakakaka.poo jek ayat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...