Nuffnang

Thursday, April 16, 2009

Cuti-Cuti Malaysia..

Pagi tadi huby aku suh amik CC dia suh booking flight ticket...So kitaorg mmg dah decide nak g langkawi...aku dah booking tarikh 19-21 July...yang bestnya 19hb tu bday I so leh celebrate kat sana...aku dari blk langkawi 2 tahun lps dh gedik nak g lagi...so bila huby tanya nak g mana laju je aku bg cadangan g langkawi whahaha....lagipun plan awal nak g bandung dgn SIL tak leh g sbb hujung tahun ni huby aku kena g Laos cover sea games...huhu agak kuciwa gak la klu tak leh soping baju bajan...tp takpe kat langkawi pun best gak leh soping moping gak hehehe...aku klu bayang langkawi je mesti syurga soping tuk aku hehehe....

2 comments:

LanaBusyBee said...

haaaaih langkawi lagi akak hehehe...coklat dari langkawi masa bulan 1 saya g retu, ada lagi hehehe

Alyda Ali said...

hehehe akak g tak beli coklat sgt...suka beli brg hiasan, perfume cam tu je...coklat I tak makan sgt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...